Учителка  от старозагорското училище Отец Паисий твърди, че е нападната от

...
Учителка  от старозагорското училище Отец Паисий твърди, че е нападната от
Коментари Харесай

Учителка напусна работа, твърди че е бита от родители на ученик

Учителка  от старозагорското учебно заведение " Отец Паисий "  твърди, че е нападната от родителите на второкласник. След случая възпитателката е подала молба за овакантяване. От своя страна родителите я упрекват в експанзия по отношение на детето им.

Причината за случая е, че възпитателката не пуснала дребния Андрей да пие вода. По думите й тя не го чула, а детето се нахвърлило върху нея. След това дошли родителите, които се пробвали да схванат какво се е случило. Те настояват, че дамата е удряла детето им, а тя изрично отхвърля това.

" Бащата стартира да крещи, да ме заплашва с ликвидиране и да ме удря, дружно с майката. Всичко това стана пред очите на децата. Момчето, виждайки че родителите му ме бият, започна също да ме удря ", описа учителката в ефира на " Здравей, България ".

Бащата изрично отхвърля да са нанасяни удари на преподавателката. Той твърди, че е дамата е държала нож по време на свадата. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че джобно ножче е открито в двора на учебното заведение, но тепърва ще се проверява дали предметът е обвързван с спора.

Директорът на училището твърди, че не е видял да има пердах. Учениците също отричали да са станали свидетели на агресия сред бащата и учителката. 

По случая е формирано досъдебно произвеждане и тече инспекция. Разпитани са доста очевидци. Инспектор от Детска педагогическа стая работи с учениците.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР